Minulla oli kuvaustauko Porkkalassa myös vuonna 2015

Vuonna 2015 tähän aikaan oli minulla myös kuvaustauko Porkkalassa, silloin syynä oli tosin kesäloma ja muu kuvaustoiminta. Nyt syynä 3 viikon taukoon on ollut kameran rikkoontuminen. Jos käy hyvin saan kameran ensi viikolla mutta missasin tässä välissä hyvän hirvikauden päätöksen. Tosin tiedän että hyviä hirvikuvia on syksylläkin tulossa mutta nyt niitä täytyy enemmän etsiä, etsiä hiljaa kävellen metsistä.

Tässä lyhyt tarina vuodelta 2015.
Kolmen viikon tauon jälkeen palasin tutulle niitylle etsimään hirviä.
Mitäs sieltä löysinkään? Hanhia ja kurkia. Hieman ennen auringonlaskua siellä näkyi peuran pää, peuran joka ruokaili korkeassa kasvustossa. Toisella vieläkin pienemmällä niityllä törmäsin kolmeen peuraan ne ruokailivat avonaisella niityllä, niityllä josta oli heinä leikattu talteen.

Löysin illan aikana tosin hirviäkin. Niitä löytyi kalliosilta kumpareilta, siellä ne hengailivat kaikessa rauhassa. Mukana ei ollut niin paljoa onnea että olisin päässyt kuvaamaan tällaisen makoilevan hirven. Joko ne aina näkivät minut ensin tai sitten saavuin huonolla tuurilla aina tuulen alta niiden kohdalle. Pääsin sentään yhtä hirveä kuvaamaan mutta koko illan saldo, 3 hirveä oli pikkuinen pettymys.

Tirppa eli lintu, älä kysy mikä, ei kiinnosta.
Tämä hirvi tuijotteli minua kauan vaikka sen kaveri otti heti hatkat paikalta.
Kurki näin illan aikana noin 50 mutta hyvään kuvauspaikkaan en päässyt.
Korkeassa heinikossa niitä ei yleensä nähnyt ennen kuin ne jo lentää liihottivat tiehensä.
Tämä kolmikko ruokaili leikatulla niityllä.

Kommentit